Ett annat roligt sätt att spela bingo-lotto på är sms-bingo. Det går till på följande sätt; Först och främst måste man ha ett spelkonto på Bingolotto.se där man kan spela bingo online, sedan är det bara att följa instruktionerna nedan.

När man spelar sms-bingo med Bingolotto så går det till så att man spelar det under samma vecka som det är Spelkväll. Om du köper en lott till ettans bingo så kommer du att hitta detta extra bingospel på baksidan av lotten. Du får bingoutropen till denna lott genom att skicka ett sms med texten Bingo och ditt personnummer till nummer 720 30. Viktigt att komma ihåg är att du måste skicka sms:et inom sju dagar från den aktuella speldagen.

När du fått ditt svars-sms så fyller du i dem nummer som du har på din lott och om du får Bingo på den, vågrätt eller lodrätt, så vinner du den vinst som står framför den aktuella raden. Om du vinner så får du sedan skicka ett sms med texten VINST som svar på bingoutropen. Att skicka ett sms och delta i sms-bingon kostar 10 kronor plus eventuell trafikavgift. Om man skulle vinna etthundra kronor eller mindre så kommer den vinsten att sättas in på ditt spelkonto på hemsidan Bingolotto.se Kontroll av vinster kommer att hända automatiskt och man måste vara 18 år fyllda för att få delta.