Självklart kan man spela Bingo-lotto online om man vill, du spelar på deras hemsida när du vill. Så man behöver inte sitta som klistrad vid tv:n varje söndag bara för att man vill spela Bingo-lotto. Sajten är öppen dygnet runt och det är bara att logga in, du väljer själv när du vill spela och kan välja mellan om du vill spela själv eller spela tillsammans med andra spelare och chatta samtidigt.

När du spelar Bingo-lotto online kan du vara säker på att allt är kontrollerat och går rätt till även om du inte spelar med fysiska lotter. Genom att du kan spela online så får Folkspel in ännu mer pengar till det svenska föreningslivet. För även här går stora delar av intäkterna dit och du gör en god gärning samtidigt som du spelar. Så hur gör man då om man vill spela på deras hemsida? Man registrerar sig som medlem och sedan är det bara att sätta igång. Du får tydliga instruktioner på hemsidan. Sedan finns det brickor som kostar allt mellan 2 kronor styck och 30 kronor styck beroende på vilket spel du vill satsa på. Självklart kan du köpa flera brickor till samma spel om du vill det. Att göra det kan ju öka vinstchansen lite även om man lägger ut mer pengar. Läs alltid vinstplan och regler till varje enskilt spel för att verkligen vara säker på hur det fungerar.

Något som är bra att veta när man spelar online Bingo-lotto är att det inte gör något om du har en dålig uppkoppling eller en dator som hänger sig ibland. Ditt spel kommer inte att gå förlorat och man kan alltid se sina färdiga spel i efterhand och kolla vinst eller förlust. Den funktionen hittar du under ”Mina sidor”. När du spelar här har du alltså ett personligt medlemskonto som du loggar in med. Till ditt medlemskonto finns ett spelkonto, dit för du över de pengar du vill spela för och det är även där du kan ta ut pengar du vunnit. Reglerna för överföringar hittar du på Bingo-lottos hemsida.